Bästa tandläkare göteborg

bästa tandläkare göteborg

Tandläkare i centrala Göteborg - Kvalitativ tandvård till

Smile Malmö Slottsstaden, telefon. ny kund Återkommande kund, välj klinik smile Malmö City. Du ska må bra, få en skön och avkopplande stund, samtidigt som du knappt märker att vi tar hand om dina tänder. Berzeliigatan: Spårvagn: 4 5, Buss: 50, 52, 186, 513, 601, 605, 753  758. Du vet väl om att det är ditt val att välja vilken tandklinik du skall och vill gå till? Vi värnar om och arbetar ständigt för att förbättra tandvårdsupplevelsen. Nbsp, fyll i dina uppgifter så ringer vi snart upp dig.

Bästa tandläkare göteborg - Du kommer att känna dig trygg hos oss - Min Tandläkare

Det funderar vi på just. Välkommen till oss på Min Tandläkare! En duktig tandhygienist hjälper dig med din munhälsa och förebyggande tandvård. Skall Dagnelidklinikens nästa kaffe komma från Mexico, Colombia eller Peru? I fredags var vi på Kahls Kaffe här i Göteborg för. Kontakt, tel: Öppettider: Måndag - Torsdag:.00 - 18.45, fredag:.00 - 14.00. Tillsammans arbetar privat och offentlig tandvård mot samma mål - att få bort alla väntetider till specialisttandläkare i Västra Götaland. Valand: Spårvagn: 2, 3, 4, 5, grått 7 10, Buss: 18, 19, 52, 55 753. På använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Smile hosta Malmö Slottsstaden, smile Malmö Södervärn, namn. Nu blir det ändring på det.

300x250_4

Telefontider: Måndag - Onsdag:.00 - 18.00, torsdag:.00 - 17.00, fredag:.00 - 14.00. En trevligare och smidigare tandvårdsupplevelse, vi på Dagnelidkliniken älskar tandvård, men de flesta funderar inte gärna på sin tandvård utan ser det som ett nödvändigt ont. Vi söker dig med minst tre. Är du patient på Folktandvården? Och vi har allt som du behöver samlat under ett tak från tandblekning till implantat. Åsikterna om huruvida du ska välja privat- eller landstingstandvård är sannolikt fler än antalet tänder en vithaj tappar under sin livstid vithajen får. Onsdagen 16 maj öppnar vi portarna för en intressant föreläsning om Tandimplantat. Vi har världens mest smärtfria bedövningsmetod.

Aqua Dental erfarna, välrenommerade tandläkare i Stockholm Göteborg Våra tandläkares unika erbjudande innebär att vi erbjuder dig tandvård med kvalitet till rätt pris alltid med ditt välbefinnande i fokus. Vi har semesterstängt: 12-13 juli samt 16-20 juli. På Aqua Dentals tandläkarkliniker i Stockholm och Göteborg är målet alltid att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen av sitt tandläkarbesök. För många är det ett stort och jobbigt problem. Läs mer, privat tandvård, eller Folktandvård? Känner du oro och olust inför tandläkarbesöket är du inte ensam.

Tandläkare Göteborg - Roya Farzinis Mottagning - Bästa tandläkare göteborg

En av våra absolut viktigaste uppgifter som tandklinik är att få våra kunder att. Kontakta Oral Care Särö: eller tandakuten på telefon. Ta en tur på en av våra kliniker. Fyll i akutformuläret så ringer vi upp dig! Smile Malmö City, telefon. Boka tid för undersökning, om Min Tandläkare, våra fina, fräscha lokaler har sex behandlingsrum där tre tandläkare med sköterskor arbetar. Kapellplatsen: Spårvagn: 7 10, Buss: 16, 19, 55 753.

    munsår
  • Bästa tandläkare göteborg
  • Nu kan du betala med Klarna faktura.
  • Letar du efter en tandläkarklinik med allt från akuttandvård till avancerad specialisttandvård?
  • Välkommen till din privata tandläkare i Göteborg.

bästa tandläkare göteborg

Tandläkare Göteborg - Dagnelidkliniken

Trängselavgiften drar vi av från kostnaden för din undersökning/behandling. Läs mer, coffee by Dagnelid. Läs mer, oro inför tandläkarbesöket? Läs mer, specialistvård utan väntetider! Allt hos oss utgår från dig.

cta11

Medan du kopplar av en stund, tar vi hand om dina tänder. Dagnelid- och Falkenbergkliniken söker en allmäntandlä växer och är därför på jakt efter en allmäntandläkare. Men när du får problem vill. Men väntetiderna är ofta orimligt långa. Nu behöver du inte stå i kö för att få specialisttandvård. Elaine har en treårig tandhygienistutbildning från Odontologen här i Göteborg och har över 10 års erfarenhet från yrket.

Bästa tandläkare göteborg - Tandläkare i Stockholm Göteborg, öppet alla dagar

Din tandläkare i Göteborg City ligger centralt på Östra Hamngatan. Arbetet på kliniken bedrivs med samma engagemang och fokus, från bemötande till behandlingar, som på våra andra kliniker. Här möts du av allt det som kännetecknar Aqua Dental: tillgänglighet, kvalitet och passion. Betala bara 450 kronor för din första basundersökning. Till och med 31 juli ger vi ett begränsat antal nya patienter en möjlighet att besöka oss för en basundersökning till halva priset. Du behöver bara betala 450 kronor för en basundersökning (ordinarepris 899 kronor). Om du har innestående ATB, kommer det att dras.

1A (Nära Götaplatsen telefon: Öppettider: måndag:.00 -.00 tisdag torsdag:.30 -.00 onsdag fredag:.30 -.00. Hos oss får du den behandling du är i behov av och du slipper långa. Det luktar inte tandläkare. Vårt mål är att din mun skall vara frisk och att det ska vara trevligt och behagligt att gå till tandläkaren. Läs mer, säg hej till Elaine - en av våra härliga hygienister! Vi har även vår egen tandtekniker. Läs mer, sök ett jobb - få två.

Vi bjuder på, trängselavgiften, om du kommer med bil hittar du enklast parkeringsplats bakom Konserthuset. . Läs vidare om hur vi hanterar cookies. Från och med nu kommer det att vara en helt ny upplevelse att gå till tandläkaren. Behandlingen som ger en känsla av att få tillbaka sina egna, naturliga. Läs mer, välkommen på föreläsning den 16 maj! Då kan du be din tandläkare att remittera dig till oss på Dagnelidkliniken. Du kommer till ett trevligt väntrum där Sandra, vår receptionist, tar emot dig. Och det kommer inte att kosta mer, varken för dig eller samhället.

Tandvårdsgruppen Prinsgatan 12 Tandläkare i Göteborg | Bästa tandläkare göteborg

Telefonnummer dagtid e-post, jag godkänner att Smile tar del av mina personuppgifter enligt våra riktlinjer för dataskydd, kontakta turkisk Smile i Malmö, tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Smile Malmö Södervärn, telefon. Varje år har tusentals människor behov av behandling hos specialisttandläkare. Här på Dagnelidkliniken har hon. Då slipper du köer och blir behandlad snabbt och i rätt tid.

Bästa tandläkare göteborg
Rated 4/5 based on 3 reviews


YouTonicsSkin_banner-300x300

bästa tandläkare göteborg
Alle artikelen 32 Artiklar
Tandläkare och specialister i centrala, göteborg - Vi har långa öppettider på vardagar och helgöppet. Ta kontakt på tel. Vår målsättning är att alltid hålla högsta standard på den tandvård vi ger. Vi använder moderna material och metoder. Välkommen till Hisingsgatan. Roya Farzinis tandläkarmottagning ligger i centrala göteborg, nära järntorget, linnegatan och Haga.

5 Kommentar

  1. Välkommen till din tandläkare i Göteborg. Hos oss får du trygg och säker tandvård. Här ovan kan du kontakta oss för att boka tid för akut tandvård och undersökning till tandhygienist eller tandläkare. Akuttandläkare Göteborg hjälper dig när du lider av akuta tandbesvär. Vi har öppet måndag till lördag med generösa öppettider. Nu kan du betala med Klarna.

  2. Har gått i sönder och har även tandläkarskräck och tycker det är jobbigt, men måste ordna detta. Akut tandvård i Göteborg - boka direkt Om du söker akut tandvård i Göteborg så ska du först och främst gå till din ordinarie tandläkarmottagning. Om du inte har någon ordinarie tandläkare eller om din mottagning har stängt så finns det flera mottagningar som erbjuder akuttandvård. Oavsett var i Göteborg du bor ska vi hjälpa dig att hitta en tandläkare som passar dig och dina behov. Från och med Januari det året man fyllt 20 ska man i Sverige börja betala för tandvård. Man ska även välja själv vilken tandläkare man ska gå till, det finns vissa tandläkare som är privata medan andra arbetar inom folktandvården.

  3. Hitta tandläkare i Göteborg Vi finns alltid tillgängliga när du bokar en tid hos våra tandläkare i Göteborg, så att vi snabbt kan åtgärda orsaken till ditt problem. Vi kommer då att diagnostisera och hitta orsaken till din tandvärk. Tandläkare och specialister i centrala Göteborg - Vi har långa öppettider på vardagar och helgöppet. Ta kontakt på tel. Någonting annat tandläkare bör veta? Haft en plastbrygga i över 3 år som igentligen skulle vara en porslinbrygga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*