Kolloidalt silver influensa

kolloidalt silver influensa

Kolloidalt silver - tillskottet för dig med förkylning, influensa och/eller

Vad gäller resistenta svampinfektioner med. Bakterieprov togs och resultatet visade att infektionen var haemophilus-bakterier i ögonen. Med ett undantag: Kolloidalt silver var absolut förbjudet! Marita Ackerfeldt Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver Utdrag: Kolloidalt silver är det bästa som hänt vår familj, vi har bl a sluppit influensor och vinterkräksjuka. Det hindrar inte tusentals svenskar som samlas i Facebookgrupper från att använda och tipsa varandra om medlet som bot mot allt från bakterier och virus till svampinfektioner. Dessa cancerceller glufsar i sig av silvernanopartiklarna genom.k.

Kolloidalt silver influensa - Kolloidalt silver dödar virus och bakterier Morotsliv

Börjar jag få ont i halsen tar jag 5-6 msk per dag så försvinner det. Kolloidalt silver antas av många vara ett nytt ämne på grund av det relativt nyligen uppkomna begreppet nano. Eftersom jag är lågtempare så kan jag inte gå efter vårdens "feber-gränser". Det förstår inte vården! Försök görs hemma att täcka kondomer med silvernanopartiklar för att förhindra HIV-smitta. Hon har feber diskbrock och en gammal idrottsskada i knäet. Efter detta har jag vaknat varje morgon med täpp. Att kolloidalt silver inte ens prövas mot multiresistenta bakterier är obegripligt om man inte känner till hur marknaden på det här området fungerar. Exempel på tungmetaller är silver, järn och zink. Kolloidalt silver är mikroskopiska silverpartiklar och silverjoner i vatten.

Annons
300x250_4

Jag blev mycket sämre med munandning! Någon/några på berörda myndigheter borde ställas till svars för detta! När någon kallar silver för "en giftig tungmetall" så är det helt enkelt en gemen lögn! Åklagaren la ner förundersökningen, eftersom inget brott hade begåtts. Kan upprepas några gånger per dag. Numera stoppas dock även företagets  helt lagliga annonser för KS som vattendesinficerande medel av chefredaktörer som blir nerringda när reklamen publiceras.

En annan mekanism finns hos hjärntumörer orsakade av glioblastom. Snoret rinner konstant, yr, ont i huvudet, trött. Hennes familj hade använt detta kolloidala silver i över tio år, och hon skrev att hennes barn konsumerat flera liter Ionosil. Tyvärr så ingår i dagens läkarutbildning knappt något om just kostens avgörande betydelse för vår hälsa.

Kolloidalt silver mot influensa och infektioner - Vändpunkt - Kolloidalt silver influensa

När man från många håll försöker demonisera kolloidalt silver kallar man ofta silver för en "tungmetall för att få oss att associera till kvicksilver, bly, uran, kadmium och andra metaller med kända toxiska effekter. En silversalva användes som ett sista halmstrå på en hunds tumör och både ägare och veterinär förbluffades av hur tumören krympte. Däremot publicerades citat från redan kända motståndare mot silveranvändning. Använd gärna nedanstående länk - och bläddra fram till sidan 51!.eller läs direkt här här: Agneta Schnittgers artikel om kolloidalt silver i Medicinsk Access Eftersom det för många tycks ha vållat problem vid läsningen direkt från nätupplagan av Medicinsk Acess kommer här senare delen. Vd:n för Sveriges största producent av KS, som kolloidalt silver oftast kallas av anhängarna, får inte ens med ett ord yppa att produkten kan ha andra hälsoeffekter gör han det har han böter på 800 000 kronor att vänta. Under 1930-talet fanns ett läkemedel i Sverige baserat på elektrokolloidalt silver som hette Ercérhinol.

 • Kolloidalt silver influensa
 • Kolloidalt silver är en vätska som ser ut som och smakar som vatten - och.
 • rumpan
 • Vitro på HIV-1-infekterade celler, på HIN-1 influensa, a virus och på hepatit B virus.
 • Jag har under 2 års tid arbetat mycket intensivt med kolloidalt silver som en del i mina behandlingar som näringsterapeut.

Man har testat allt från maligna hjärntumörceller, lungcancerceller, bröstcancerceller, levercancerceller, kroniska myelomceller, bencancerceller och coloncancerceller. Mest kraftlös, matt, andfådd och känslan av vanlig förkylning har infunnit sig. När man utsatte odlade lungceller för dessa silverpartiklar uppkom det i vissa fall skador på cellernas DNA. Kanske kan de okunniga stollarna på Helsingborgs Dagblad också tvingas ta tillbaka sina fullständigt vettlösa anklagelser mot den svenske tillverkaren av kolloidalt silver, Anders Sultan. Han intar också alla huskurer jag ger honom. Dundermedel som läker sår och botar infektioner eller farlig bluff?

Annons
cta11

Livsmedelsverket hör till dem som ogenerat sprider sådana skrönor. Upprepa under någon timme eller till glaset är tomt. Huvudsaken är att det fungerar - och det gör det! Tänk även på att läsa om biverkningar! Trots att jag inte använder flour.

Kolloidalt silver influensa - Kolloidalt silver till barnen - Dagens Medicin

Jag använder kolloidalt silver från företaget Ion silver vid influensasymtom såsom ont i halsen, maginfluensa, ytliga hudskador och ont i öronen. Silvret går att köpa i hälsokostbutiker. Jag brukar använda en sprayflaska för att sprayar silvret många gånger per dag vid akuta problem. Ett exempel på problem som kan behandlas med silvret är ögoninfektioner. Det är viktigt att man börjar direkt när man får de första symptomen. MSM har hjälpt mina leder. Det går också att köpa i hälsokostbutiken. Jag har använt detta i mer än tre. MSM är ett tillskott som gör kroppen basisk, det är utrensande och hjälper till vid förnyelseprocessen samt många andra av kroppens funktioner.

Nyheter: Om du behärskar engelska skapligt, så se också gärna följande amerikanska show, där en gammal och erfaren läkare till sist kommit fram till att kosten har avgörande betydelse för vår hälsa (och inte längre rekommenderar "low fat - samt blivit övertygad om hur med effektivt. Bland förespråkarna finns även veterinärer som provat silvret och som ser fördelar med det. I dag (2017) hör man för övrigt inte längre något om Ebola i våra media. Det finns inget samband mellan metallers densitet och deras miljöpåverkan. Som egen företagare har man många gånger inte råd och möjlighe. Jo en dag förut på över sex. Två amerikaner som drabbats av denna biverkning förekommer ofta som varnande exempel på det kolloidala silvrets farlighet.

 • Kolloidalt silver influensa
 • Efter 3 veckor med kolloidalt silver var han i mycket bättre skick enligt.
 • Tipsar om hur han behandlar förkylning och influensa : Silvergrogg.
eller virusinfektion Bekämpa förkylning, influensavirus vila Surkål, alltså probiotika Intagit huttar med KS, Kolloidalt silver Silvergroggar av KS Kolloidalt silver, citron och rödvin "Antibiotika Tonic Recept" - Naturligt mot bakteriell eller virusinfektion Ingefära-te med citron och honung Honung. Tungmetall samlingsnamn för metaller med hög densitet. Inga studier har kunnat visa att silvernanopartiklar är giftiga eller har en negativ inverkan på friska kroppsceller. Denna snuva utvecklades senare till att bli troligen en typ kronisk bihåleinflammation. Nyligen har en dokumentärfil om kolloidalt silver producerats. Brännskador och större sår ger kolloidalt silver snabbare läkning och färre sekundärinfektioner, och såren läker med mindre ärrbildning. Trots namnet innehåller lösningen mer löst silveroxid och silverhydroxid och inte så mycket av nanopartiklar i kolloidal form, totalt motsvarar silvret blott en hundradels gram per liter lösning.

Ett försök vid Akademiska sjukhuset i Uppsala visade uppkomsten av en silverresistent bakterie vid en såromläggning med en silverkompress. (Hälsa tillåter, och kommer under nuvarande redaktionsledning fortsatt att tillåta, annonser som håller sig inom marknadsföringslagens ramar dvs annonser för kolloidalt silver som vattenreningsprodukt.). Ta lite mindre sprit och mer KS så blir groggen inte så stark." "Rödvin är enligt min mening att föredra då det finns många hjälpämnen i den röda druvan. Måttet anger vikt av ett ämne i en vätska. Fortsatta forskningsinsatser behövs för att till fullo kunna implementera silvernanopartiklarna i vår terapeutiska arsenal". Dessutom är jag allergisk mot.ex antibiotika. Med andra ord torde produkten, med avseende på miljön och sin förmåga att döda bakterier, mögel, jästsvamp och andra patogener, vara kanske det säkraste desinfektionsmedel som finns".

Influensa - 2000-Talets Vetenskaps Användarberättelser | Kolloidalt silver influensa

Silvernitrat (AgNo3) är silver upplöst i salpetersyra och är 200 gånger giftigare än kolloidalt munsår silver. Men det är faktiskt precis vad man kan vänta sig av Livsmedelsverket. Läkarna hade gett flera antibiotikakurer som inte hjälpt och vården kunde inte göra något mera. Vaknade imorse och var betydligt bättre! Men inom humanmedicinen är det alltså nu i princip förbud mot användning, och de helt grundlösa myterna om kolloidalt silvers farlighet fortsätter att spridas. Ta mig som exempel. Men det viktigaste är ändå vår livsstil i vid mening - och att dra ner på socker och andra snabba kolhydrater i vår kost är sannolikt det som allra mest skulle förändra vår hälsa till det bättre. Eftersom ingen av dem fått missfärgad hud konkluderar hon med att kolloidalt silver är helt säkert.

Kolloidalt silver influensa
Rated 4/5 based on 4 reviews


Annons
YouTonicsSkin_banner-300x300

kolloidalt silver influensa
Alle artikelen 21 Artiklar
Silvrets historia, fördelar och hur att tillverka själv. Spara massor genom att producera eget kolloidalt silver från 8 kr/liter. Jag har varit nyfiken på kolloidalt silver ett tag och började använda det mer konsekvent för ett par månader sedan. Det verkar vara ett fantastiskt. När det gäller honung kan du suga i dig en tesked ekologisk honung med några timmars mellanrum.

3 Kommentar

 1. Colloidal silver has been shown to eliminate any virus, bacteria or pathogen. There are over 650 known viruses and pathogens and colloidal silver can help with most of them!

 2. In 1997, pneumonia and influenza combined ranked as the sixth leading cause of death. Colloidal silver is a suspension of submicroscopic metallic silver particles in a colloidal base. Staph, strep, influenza, general body infections, inflammation, impaired immune system, fungus.

 3. Internal Use of Colloidal Silver. Colloidal silver is commonly used internally to treat infections, colds, influenza, bladder infections, the stomach virus and food poisoning. Colloidal silver is a suspension of pure silver in water.

 4. Colloidal silver has been shown to treat rhinosinitus in sheep, suggesting it can clears sinus and upper respiratory infections. Silver ions have shown promise in inactivating influenza and maybe. Online Mendelian Inheritance in Man (omim). Colloidal silver: a novel treatment for Staphylococcus aureus biofilms? Goggin R.

 5. Here is a brief example of what. Pedersen has to say about using Silver Sol (a colloidal silver solution) against the Swine Flu and other Influenza type A viruses. Hello I'm Joe, I've been making Colloidal Silver since 2003. Allergy's, Athletes Foot, Diabetes, Staph, Strep, mrsa, Influenza, Ear and Eye Infections, Worms, Parasites Candida, Shingles,.

 6. Colloidal Silver is effective against infections, colds, influenza, fermentation and parasitic infestations. Is Colloidal Silver Causing Global Warming? Lately, theres been more misinformation on colloidal silver. Swine Flu Influenza Type A/H1N1 Protection for Health Care Practitioners and Their Patients. Elderberry extract seems to offer an efficient, safe and cost-effective treatment for influenza.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*