Ta bort grått i blont hår

Ta hand om din blonda hårfärg

Få bort gråa nyanser ur blond hår?

Vad gör man när man börjat få sina första gråa hårstrån då? Men tackar, tackar Det är så att ju ljusare blond du är desto mer resultat får du utav en pigemntinpckning (färgbomb) eller silverschampo. En färgbomb används för att underhålla den fina färg man får efter ett frisörbesök. Går man från frisören och är fortfarande varm, guldig eller har orangea partier så kommer dom komma fram efter några tvättar. Det har under ett tag nu varit otroligt trendigt med grått/silvrigt hår, och vår Site Manager Linn hängde på den trenden! Att hela tiden färga håret sliter väldigt mycket på håret, och i vissa fall kan det till och med leda till håravfall. Under sommaren är vi inte så kinkiga om hur vi ser.

Annons
300x250

Ta bort grått i blont hår - Så döljer du dina gråa hår!

Välj bara det alternativ som lämpar sig bäst för dina problem, oavsett om du letar efter ett permanent resultat eller något tillfälligt så finns det mängder av produkter att välja. Tack för en toppen blogg! Sedan väljer du valfri pigmentinpackning (färgbomb), applicera inpackningen jämt över hela håret och låt sitta några minuter. När vi väl fått det så ljust som jag ville ha det så gällde det att få till det gråa - och för detta använde vi endast. Ljusa slingor, att blanda upp ljusa slingor med olika nyanser gör att dom gråa hårstråna blandas ut och därav för inte syns på samma sätt. Det är viktigt att hålla koll på blondinerna för sköter man inte ett blont hår från frisörbesök till hemma i duschen så kommer det inte se bra ut i längden. Jag har skrivit mycket om färgbomber. Skölj ur ordentligt, ditt hår kommer kännas väldigt strävt det är perfekt. Är färgning den optimala lösningen för grått hår? Gel, ett knep som funnits i alla.

Vitt och mörkt Grått! Det är trendigt, snyggt och både din hårbotten och håret kommer må mycket bättre. Så länge det blir rätt så kan hårfärgning ge ett diskret och omedelbart resultat, och du kan behålla din färg utan att någon märker att du färgar det. En del får panik och tar fram pincetten och rycker bort allt dom ser. Grunden är viktigaste utav allt och den skapar man hos frisören.

Har du några andra produkter som rekommenderas om jag vill behålla min kalla färg som frisören skapar? Detoxa håret, schamponera tre gånger på raken med detoxschampo (tips, länk ). Ta det lugnt, nyansera och vårda håret ordentligt så blir hållbarheten mycket bättre. Tänk bort hets-nyanseringarna, den ger full effekt på 30sek och kunden är nöjd när den går utanför dörren men efter första tvätten är allt borta. Sedan att det vita hårstrået blandas med dom hår-stråna som fortfarande har pigment så blir resultatet grått. Tyvärr så försvinner dom inte: Anledningen till att vi blir grå-håriga är för att hårsäckens hårstrå har slutat producera pigment och därav blir vitt.

Så håller du ett kallt blont hår snyggt hemma Elin Johanson - Ta bort grått i blont hår

Slinga upp dom gula eller orangea längderna och att frisören verkligen låter toningen sitta i full verklingstid. Jag själv hade ganska mörkt hår med en varm ton från början, så jag fick successivt bleka det hos min frisör under en tid innan jag kunde uppnå den ljusa nyansen som krävdes. Köp en riktigt snygg hatt. Men det är bra att vara varsam eftersom att många produkter gör håret torrt och tunt och kan bli svårt att åtgärda med balsam. Jag tänkte ge er ett exempel. Voilá, mitt hår var grått! Om du väljer att färga det med en produkt som är erkänd på marknaden och som fått bra recensioner så brukar det ofta vara okej.

kan
 • Ta bort grått i blont hår
 • Elin visar hur man håller ett kallt blont hår.
 • Bara överflödiga pigment som man ska ta med.
 • Tar bort gula toner.

Det går inte att färga håret med dessa och det fungerar inte som en pröva på färg. Shu Uemura Color Lustre Cool Blonde ( länk ). Det är nu dessutom lätt att hålla efter själv med hjälp av dessa hårinpackningar. Bella vill komma var 8 vecka då hennes hår växer som det knakar. Håret ska vara så rent blont som möjligt för att toningen hos frisören och även pigmentinpackningen som du använder hemma ska ge full effekt.

Annons
cta11

Det är också viktigt att noga läsa igenom innehållsförteckningen, så du är säker på att det inte innehåller något som du är allergisk mot eller innehåller farliga kemiska ämnen. Låt schampot sitta några minuter, beroende på hur torrt och blont ditt hår. Det finns hur många hårfärgningsprodukter som helst, men var försiktig ibland kan det vara värt att ha en kompis som hjälper dig, för att undvika en "hårkatastrof". Vissa gånger jag färgar/slingar utväxten på blondiner så efter några gånger så måste man även slinga hela längderna också för att det fastnar mycket smuts från yttre påverkan och produktrester. Colour Palett Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver ( länk ).

Ta bort grått i blont hår - Före Efter bilder Helen

Senast Uppdaterad November 2017, silverschampo används för att neutralisera gula eller orangea toner i ett blont, vitt eller grått hår och för att skapa det där populära kalla resultatet. Produkten går också använda på bruna eller röda hår för att få en annan nyans, då behöver man dock vara extra uppmärksam så att inte schampot får verka för länge då det kan ge ett dassigt resultat. Silverschampo torkar ut ditt hår något, men under de senaste åren har det utvecklats många bra produkter. Det finns vissa som hävdar att det sliter och är skadligt och förr lämnade schampot ett större avtryck på håret men nu är det mycket skonsammare. Dock är det bra att avsluta med en vårdande produkt som exempelvis en vanlig inpackning. För den som vill ha en väldigt kall nyans på sitt hår finns både silverbalsam och silverinpackning att tillgå. Resultatet blir inte lika intensivt eftersom de är till för att sluta hårstrået igen och därför inte tillför lika mycket pigment men det kan helt klart vara en snygg finish.

ta bort grått i blont hår

Bonus: Du kan gömma precis vad du vill under hatten! Då menar jag massera ordentligt, gnugga och safely verkligen gör rent ditt hår så den smutsiga beläggningen försvinner. Finns i många olika stilar, så snyggt och döljer allt som du vill dölja. Många frisörer sköljer ur toningen för fort så fort dom ser lite grått eller blått i schamponeringen men oftast är det bara överflödiga pigment som man ska ta med en nya salt. Men det finns många olika alternativ till dig som inte vill slänga i en mörk bottenfärg var 3:e vecka. Om du behöver bleka håret så rekommenderar vi att gå till en frisör och göra detta. Mitt första tips är att gå igenom din hårfärg ordentligt hos frisören.

 • Ta bort grått i blont hår
 • En del får panik och tar fram pincetten och rycker bort allt dom ser.
 • Tyvärr så försvinner dom inte.
ett jättebra alternativ (länk hårmascara, en fiffig sak är hårmascaror som du lätt kan borsta på utväxten mellan dina frisörbesök (länk hår-sjalar, nu är det supertrendigt att bära scarves. Sedan schamponerar du sista och fjärde gången med ett silverschampo, jag har en favorit ( länk ). Hårtips, med åren kommer det upp några strån som har en färg som får magen att knuta sig lite extra. Först och främst så behöver du vara väldigt blond med en kall ton för att lyckas med den gråa looken, om du vill ha den silvriga/ljusgråa looken så är det bättre ju ljusare och kallare ditt hår. Om du är en av alla de som vill behålla din naturliga hårfärg så länge som möjligt så väljer de flesta att börja färga håret. De här tillskotten blir mer och mer populära inte minst för att de är billigare och säkrare, de ger dessutom snabbt resultat. Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 0,20 Pearl Silver tillsammans med, maria Nila Colour Refresh,.00 Black!

Välj en dag, varannan vecka som du renar håret och tillför en ny beläggning på håret (den kalla). Du som är expert på blondiner borde kunna ge mig ett svar på min fundering, vilken pigmentinpackning (för att uppnå ett kallt resultat) anser du är bäst? Det finns alternativ för de som inte vill riskera hårets kvalitet bara för att man färgar det. Styling, att styla håret så att du gömmer dom gråa hårstråna har alltid varit ett enkelt knep. Kom ihåg att inte få panik för att du börjar bli gråhårig, du är en inte den enda och det finns mängder av produkter som hjälper dig att ta bort eller maskera grått hår. Mitt andra tips är att behandla ditt blonda hår hemma. När du en gång har upptäckt ett grått hårstrå så vet du att sannolikheten att det kommer att komma fler är nästintill oundviklig. Går det åt pipan så kan du detoxa bort pigmenten i nästa tvätt!

Få bort gula nyanser i blont hår så gör du elle | Ta bort grått i blont hår

Ska du semestra på sjön, stugan eller på Mallis?! Ovan ser ni för och efterbild Elins topp tre kalla pigmentinpackningar:. HÄR och jag måste även igen påpeka att en färgbomb är en inpackning MED pigment. Dessa tabletter mot grått hår kan användas redan från första dagen du upptäcker ditt första gråa hår, vilket även hjälper till att undvika en spridning av gråa hårstrån. Vi blandade Pearl Silver och Black ( vi använde cirka en fjärdedel svart, detta varierar dock beroende på ditt hårs längd och tjocklek, så rådfråga gärna med din frisör hur mycket du ska använda av båda ) och applicerade det på mina längder, då jag. Mood Colour Boost 1002 Silver Blonde ( länk hoppas du blev lite klokare och ett stort lycka till). Hår-Gelé eller Hår-Wax gör håret blir mörkare och gör att dina gråa hårstrån smälter ihop. Efter några gånger så gulnar hennes längder väldigt mycket och var andra eller var tredje brukar jag även ljus-behandla hennes längder också för att hon ska ha en jämn och snygg blont färg.

Ta bort grått i blont hår
Rated 4/5 based on 3 reviews


Annons
BN_EN_Banner_300x250_GarciniaCambogia

ta bort grått i blont hår
Alle artikelen 15 Artiklar
Mitt hår är grått och luggen skiftar i lila/grått Har nu efterhand läst att man. Ta någon mörkblondare färg. Alltså blek håret blont. Det har under ett tag nu varit otroligt trendigt med grått/silvrigt hår. Först och främst så behöver du vara väldigt blond med en kall ton.

5 Kommentar

 1. Ni som kommer från andra landsting än Skåne är självklart också varmt välkomna till Ellenbogen Ortopedi. Ta en öl och ät gott i vår klassiskt engelska pub eller vill man. Det är finanskris och då blir det dåligt med avkastning för de flesta. Njut av uts kt mat och dryck i restaurangen p the Market. Så vad är framfall mer exakt och hur kan man förebygga och behandla det? Kanske allra bäst är den i Skälderviken, inramad av Kullaberg, Ängelholm och, bjärehalvön.

 2. Följ dessa fyra enkla steg för att lära dig hur du säljer pubg skins. 260ml Victoria 'S Secret Victoria 'S Secret Victoria 'S Secret bath body Works). Skickar med Postnord som ett brev som är billigast. Hur farligt kan detta vara?

 3. A tigg's AR-15 on Hypermetal's animation. Så jag ringde min bm och hon bara skrattade. Mall of, scandinavia ) Italian Restaurant in Solna, Sweden. Tyvärr gör sig glitter nästan aldrig bra på bild, men ni förstår principen! Grill och hamburgare i v rldsklass, h rlig lounge och pianobar. Ät o Bar, Trollhättans kommun.

 4. Nagelbandskräm, nagel- nagelbandsrengöring, myrraolja,. Hem; Boka tid; Behandlingar; Metoder; Myter. Som medlem av shoppingklubben Luxplus får du stora rabatter på parfym och skönhetsvård.

 5. Vi hade satt av en hel dag på att ta hand om varandra, hur lyxigt? Jag hade ljusblont /platinablont hår med lite gult i, sen färgade jag med ljus askblond för att få bort det gula. Mitt hår blev grått. Det är liksom silverfärgat med lite.

 6. Vad ska jag ta för toningsfärg då? Men om du vill få bort det gråa ska du lägga i en vädigt varm färg, helst koppar. HÄR HAR DU ETT platinumblont. HÅR, grått, platinum BOB Vem älskar inte grått hår? Dom senaste gångerna har jag endast försökt att slinga bort hennes ombre. Blonda, jämna, silver hårfärg på henne utan att slita på håret för mycket.

 7. Då bör du prova dessa naturliga sätt att ta bort hårfärg. Vissa väljer att färga håret för att förändra sitt utseende, andra för att täcka gråa hår och andra. Även vara försiktig med att välja blonda färger om ditt hår är naturligt mörkt eller svart. Färgade håret här hemma igår, från blondt till mellanblont men det ser mörkgrått ut! Har nu satt in en bild på min nya gråa hårfärg, vad tycker ni kan man gå ut såhär, är detta mellanblont?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*