Bleka tänderna västerås

Tandblekning, västerås - Laser Estetik

bleka tänderna västerås

Västerås - Tandläkare Andrén

Svar: Dina tänder kommer alltid att vara ljusare än de var innan behandlingen. Svar: Exakt hur mycket vitare dina tänder blir beror bland annat på vilken färg de har från början. . På använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Därefter tas avtryck på tänderna för framställning av blekskenor. Behandlingstiden vid tandblekning kan påskyndas genom blekning med ljus såsom med Brilliant Smile. Det brukar behövas minst tre till fyra behandlingstillfällen för en färdig och inprovad bro. Denna tillfälliga känslighet försvinner alltid inom 1-3 dagar. Ibland förekommer det en åldersgräns på 18 år, men det har mer att göra med att personer under 18 år är minderåriga och att det krävs målsmans godkännande för en behandling. Alla människor har av naturen också olika färg på sina tänder.

Annons
300x250

Bleka tänderna västerås - Västerås - Boka tandvård hos Smile

Smile Västerås Smedjegatan, namn telefonnummer dagtid e-post. De gör en professionell undersökning av dina tänder och kontrollerar vilka typer av missfärgningar som ögat finns. Läs mer på vårdguiden, pga allergier är vi ner tacksamma om du undviker parfym och starka dofter när du besöker oss! Frågor och svar om tandblekning, fråga: Vad är tandblekning? Du betalar för sådana eventuella behandlingar. Svar: Naturligt åldrande, kaffe, te, cola, rödvin och tobak gör tänder missfärgade. Dessa är färdiga efter några dagar och du får med dig dem och blekgel hem med noggranna instruktioner. .

Fråga: Varför blir tänder missfärgade? Efter en första instruktion och utlämning av skenorna och blekgel på kliniken, använder du sedan blekskenorna hemma enligt instruktionerna. Behandlingen utgör idag ett väl dokumenterat alternativ till mer omfattande korrigerande terapi. Fråga: Hur fungerar tandblekning? Smile Västerås Källgatan Smedjegatan, telefon.

För att bleka tänderna måste du vara över 18 år, och inte vara gravid eller amma. Tandblekning bör ej utföras i kombination med graviditet eller i samband med amning eftersom det finns begränsad erfarenhet. Sedan tillverkar en tandtekniker en krona som till färg och form stämmer överens med dina tänder i övrigt. Prata med din tandläkare eller tandhygienist så får du råd.

Tandblekning för vitare tänder - Smile - Bleka tänderna västerås

Vill du behålla ett nyblekt utseende kan du fräscha upp dina tänder genom att bleka dem igen efter ett par år, antingen med en kortare för Brilliant Smile-behandling eller genom en hemmablekning med Opalescence blekgel under 2-3 dagar. ny kund Återkommande kund, välj klinik smile Västerås Källgatan. Fråga: Hur länge varar resultatet? Socialstyrelsen skriver att patientens tandhälsa skall vara så optimal som möjligt inför en behandling. Man får ett snabbt och bra resultat av sin blekning; kanske inför ett bröllop, en stor fest eller en resa. Tändernas ytor kan missfärgas av tobak, rödvin, te, vissa kryddor och färgämnen i mat.

 • Bleka tänderna västerås
 • Håller i ca 5 år och ger i genomsnitt 7 nyanser ljusare tänder!
 • En blekning lämplig för dig som vill ha en uppfräschning och någon nyans ljusare tänder eller om du redan.
 • Västra Ringvägen 21; 724.

Därmed kan det också konstateras att behandlingen är både effektiv och säker. Behandlingen kräver några besök hos tandläkaren med och tar vanligtvis 1-2 veckor. Befintliga lagningar, fasader, kronor och broar kan efter önskemål göras om efter en blekning för att anpassas till den nya ljusare färgen. De kan hjälpa dig att behandla detta effektivt. För att kontrollera detta bör du konsultera utbildad tandvårdspersonal. Fråga: Är tandblekning farligt?

Annons
cta11

Fråga: Finns det någon åldersgräns för tandblekning? Svar: Generellt sett finns det ingen åldersgräns vare sig uppåt eller nedåt när det gäller tandblekning. Fråga: Hur mycket ljusare blir mina tänder? Kronan fästs sedan på pelare av metall.

Bleka tänderna västerås - Tandblekning - Lifetime Clinic

Missfärgade tänder kan bero på flera olika saker. Det är dock vanligt att tändernas färg ändras med åldern och blir mörkare. Alla människor har av naturen också olika färg på sina tänder. En skadad pulpa kan ge missfärgning inifrån tanden. Tändernas ytor kan missfärgas av tobak, rödvin, te, vissa kryddor och färgämnen i mat. För att bleka dina tänder utför vi individuellt anpassade skenor i mjuk plast, som du använder med blekande gel. Efter en första instruktion och utlämning av skenorna och blekgel på kliniken, använder du sedan blekskenorna hemma enligt instruktionerna. Innan tandblekningsbehandling kan påbörjas måste dina tänder vara undersökta och eventuella skador på tänder eller tandkött måste ha åtgärdats. Du betalar för sådana eventuella behandlingar.

Svar: En tandblekning kan hos vissa personer orsaka tillfällig känslighet i tänderna med ilningar och isningar som följd under och/eller efter behandlingen. Innan tandblekningsbehandling kan påbörjas måste dina tänder silver vara undersökta och eventuella skador på tänder eller tandkött måste ha åtgärdats. Ifall den skadade tanden saknar en stor del av tandkronan och är rotfylld kan man fästa en pelare i roten. Tala med ditt tandvårdsteam om du vet att du har besvär med ilningar och/eller isningar. För att bleka dina tänder utför vi individuellt anpassade skenor i mjuk plast, som du använder med blekande gel.

 • Bleka tänderna västerås
 • Dina tänder är en viktig del.
 • Idag finns det säkra och enkla metoder för tandblekning för den som vill ta bort missfärgningar och skaffa ett vitare leende.
indikation utan kontraindikation är det acceptabelt att utföra en behandling även på unga personer. När det gäller unga personer är frågan naturligtvis vilket behov som finns ofta är tänderna hos unga människor relativt ljusa. Du får en plastkrona som skydd under tiden. Materialet är detsamma som för en enstaka krona porslin, en kombination av porslin och metall eller helkeramiska material. Svar: Ja, en tandblekning ger ingen signifikant påverkan (varken positiv eller negativ) på vare sig lagningar, fasader, kronor eller broar. Viktigt med bra munhygien, det kan lätt samlas bakterier i skarven mellan kronan eller bron och den ursprungliga tanden. Kronan kan tillverkas av olika material. Svar: Nästan alla som vill ha ett vitare och vackrare leende kan få just detta genom professionell tandblekning.

Blekningsgelen innehåller karbamidperoxid som bleker missfärgad emalj och dentin. De kontrollerar även om det finns isande tandhalsar, blottlagda rotytor, tandborstskador, tunn emalj, otäta fyllningar eller några hål i tänderna som kan medföra problem om de inte behandlas. Jag godkänner att Smile tar del av mina personuppgifter enligt våra riktlinjer för dataskydd, kontakta Smile i Västerås, tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Stödtänderna slipas till på liknande sätt som när man gör en krona. Eftersom det kan vara svårt att komma åt med tandborsten kan det vara bra att använda en specialtandtråd eller mellanrumsborste.

Boka Super Bright Tandblekning Staybeauty | Bleka tänderna västerås

En tandtekniker gör bron efter tandläkarens anvisningar. Läs vidare om hur vi hanterar cookies. Missfärgade tänder kan bero på flera olika saker. Efter behandlingen har tänderna blivit i genomsnitt 8 nyanser ljusare. Lämpligt alltså att passa på att låta bleka dina tänder när du nyss har varit hos din tandläkare eller tandhygienist! De vanligaste är porslin, en kombination av porslin och metall eller helkeramiska material. Detta är i sig ingen direkt kontraindikation men bör beaktas vid en eventuell behandling. Det går till så att tanden först slipas för att ge plats åt kronmaterialet. Tandkrona, om stora munsår delar av en tand saknas på grund av att den blivit lagad många gånger eller skadats på något sätt, kan tanden behöva ersättas med en konstgjord tand, en så kallad krona.

Bleka tänderna västerås
Rated 4/5 based on 3 reviews


Annons
BN_EN_Banner_300x250_GarciniaCambogia

bleka tänderna västerås
Alle artikelen 30 Artiklar
Hos oss på får du användbara tips när du drabbats av ledvärk. Läs om kosttillskottet Nypozin som lindrar inflammation, smärta och svullnad. Fakta Namn: Gun-Britt Ramqvist Bor: Västerås Gör: Pensionär. Tränar: Vattengympa och yoga. Jag går en del på löpbandet. E-handel med autosynk av lager, produkter och ordrar mellan e-butik och kassasystem.

4 Kommentar

 1. Vår tandkräm och munskölj med whitening löser upp ytliga missfärgningar och stärker emaljen! Köp munvårdsprodukter online - snabbt och smidigt, med fri frakt! Om du har bestämt dig att bleka tänderna på klinik finns det ett par olika sätt att göra det. Det går att välja mellan laserblekning, plasmablekning och blekning med skenor.

 2. Har du fläckar på tänderna sedan innan (flourfläckar, mm). Västerås ; Örebro; Finansiering. Jag vet att många drömmer om att bleka tänderna eller så uppfyller många drömmen genom att göra det. Vita tänder snabbt och effektivt med Brilliant Smile!

 3. För att du ska få bleka dina tänder hos Folktandvården måste du uppfylla flera kriterier: Inga olagade hål i tänderna ;. Idag finns det säkra och enkla metoder för tandblekning för den som vill ta bort missfärgningar och skaffa ett vitare leende. Söker du Tandblekning. När ska man inte bleka tänderna? Du ska alltid bleka tänderna i samråd med din tandläkare. Vi kan endast bleka naturliga tänder, plast, porslin övrigt konstmaterial bleks inte.

 4. En del bättre eller sämre än andra. Här beskriver vi tandblekning med plasmaljus. För att bleka tänderna måste du vara över 18 år, och inte vara gravid eller amma Läs mer på vårdguiden. Det är oftast billigare för dig att bleka tänderna hos din tandläkare på grund av detta. När du bleker tänderna hemma.

 5. Västerås innan du läst detta. Det är mycket billigare att bleka dina tänder hemma. Gör som 100.000 andra, köp ett kit på nätet. Det finns olika metoder att bleka tänderna men alla görs med blekmedel, oftast i form av gel som läggs i individuella skenor. Du har säkert hört talas om olika sätt och möjligheter att bleka tänder.

 6. Västerås och är smärtfri och en enkel behandling. Kontakta oss för bokning av behandling! Köp inte tandblekning.

 7. Här hittar du din lokala tandläkare för Tandblekning. Le som en fotomodell med vackra och vita tänder redan idag! Fråga: Kan jag bleka trots lagningar, fasader, kronor eller broar? Tandblekningen utförs av specialutbildad personal på vår klinik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*