Avsugningen han aldrig glömmer

10 heta tips Så ger du din partner en avsugning han aldrig glömmer

För dig är det otänktbart att inte se till helheten. Det är väldigt känsliga områden vi snackar om här, både ollonet och pungen hör till mannens absolut svagaste punkter. Följ tipsen steg för steg eller välj ut dina personliga favoriter och variera från gång till gång. Men väl där, retas genom att fortsätta med att kyssa och slicka utmed utsidan av hans lår. Vi börjar med lite mer generella saker och avslutar med små konkreta detaljer som gör det där lilla extra! Kontrasten mellan bestämda fingrar och mjuk tunga är ljuvlig och är lätt att lära sig. Anta inte att alla vill bli avsugna Surprise surprise alla killar gillar inte samma saker.

Avsugningen han aldrig glömmer - Hur ger jag min kille en avsugning han aldrig glömmer?

Kolla även in 5 sexställningar som är perfekta om han kommer för fort och om Linda som hade sex med sin gynekolog. Få gärna ögonkontakt då och då, det är sexigt. Då kan du välja att spotta leif ut sperman efteråt (förbered genom att ha en handduk till hands eller så sväljer. Stick sedan ut tungan så långt du kan och slicka på den känsliga punkten mellan pungen och anus. Lyssna på hans reaktion och fortsätt om du märker att han gillar en viss sak. Klassikern går till så här: Håll ena handen runt penisroten och samla saliv i munnen. En svag kväljningsreflex sätter fart på salivproduktionen. Du har viktigare saker för dig än att pilla bort hårstrån ur munnen hela tiden. Något som kan vara hett för båda, men då är det viktigt att försöka hålla samma tempo. Men om du ger din karl en sjuhelvetes avsugning, DÅ kan du räkna med att han blir knäsvag!

300x250_4

Många killar har en favoritkroppsdel på tjejen; ofta brösten, rumpan, musen eller ansiktet. Oralsex extra allt, inklusive deep throat. "För lite saliv är hemskt vid både runk och avsugning. Du har din partners bästa i åtanke, men ser också till den större bilden så att ni båda får ut det bästa av det. Men precis som för kvinnor behöver män förspel, särskilt för att komma i stämning. . Så dyk inte rätt på, börja istället med att arbeta dig ner längs hennes kropp med kyssar, nafsningar; slicka bröstvårtor, mage och lår och låt henne vänta och bli otålig. Vissa är blyga, andra gör gärna helikoptern offentligt. Återigen: var uppmärksam på hur känslig just din kille är runt testiklarna, det är väldigt olika vad man klarar. Klipp naglarna så att du inte rispar känslig hud och täck dina tänder med läpparna eller tungan när du suger och slickar på penis och pung eller se till att munnen är tillräckligt öppen för att undvika kontakt med tänderna.

Hela tiden, så mycket som möjligt. Men se till att lyssna ordentligt, annars har du missat poängen. Uttrycket, som kommer från bdsm-communityn, handlar om att det är okej att inte gilla samma saker men man ska inte skuldbelägga varandra för det. Om du märker att hennes klitoris krymper eller drar sig in under sin skinnhuva är du för hårdhänt. Precis som hos tjejer kan sexet vara skönt, till och med fantastiskt, men utan att nå orgasm. Lägg märke till hur han hanterar sin penis: försiktigt eller hårdhänt?

Tips på en lyckad avsugning - Avsugningen han aldrig glömmer

Tänk mer att pricerunner din mun ska fungera som en vagina; den ska vara varm, våt och kramas. Och kom ihåg att hämta luft emellanåt. Vissa är känsligare än andra för beröring och friktion. Spotta ut överflödig saliv på kuken istället för att svälja den. Kanske mindre i början, för att sedan bli mer och mer. När du fått in knycken med handen är det dags att lägga till munnen och låt handen fungera som en förlängning av den.

  • Avsugningen han aldrig glömmer
  • Glöm inte kulorna, variera hastigheten, använd händerna, titta in i hans ögon och.
  • Om, men det vi oftast glömmer är; vad föredrar hon egentligen och vilka tankar är det.
  • Du vet inte om du inte frågar, men anta aldrig att hon vill svälja.
Allt för föräldrar

Sicksacktekniken går ut på att varva lodräta slickningar längst ner på klitoris med vågräta slickningar på hela. Börja med kyssar och smekningar, som vilket förspel som helst. Se till att dina tänder inte är i vägen då han kan få rejält ont om du råkar skrapa honom med dem. Så vill du ha sex med honom visa det. Sug på hans testiklar, mjukt, en åt gången, slicka eller kyss hans inre lår (många nerver från penisen går ner i låret) eller slicka längs med perineum.

cta11

Fladdra med tungan över den för att göra din kille som galen! Prova nya saker försiktigt till en början, iakttag honom och lyssna efter reaktioner du kommer märka vad han gillar och vad som blir mindre populärt. Retas med tungspetsen och, när det finns rikligt med saliv och/eller glidmedel på plats, prova att långsamt och försiktigt föra in ett finger (inga långa, vassa naglar!). Därför hittar du alltid den kortaste vägen från start till mål. Steg 3: Upphottande, klassikern med en twist! Oralsex behöver inte enbart gå ut på att hans penis stimuleras. En ny känsla som måste upplevas.

Avsugningen han aldrig glömmer - 15 tips till tjejer för att bli bättre i sängen - Nyheter24

Åh vilken dålig film! Cissi suckade högt och slog ut med händerna. Vad var det där för jävla slut liksom? Hur kunde dom bara? Nej jag förstår inte. Hon sträcka sig fram över soffbordet för att nå chipsskålen som stod längst bort. Grabbarna tittade nöjt på utsikten. Hennes tajta jeans åkte ner en aning och ett par rosa string uppenbarade sig.

Visst, ibland verkar det som att gel de går igång på i princip vad som helst speciellt yngre killar antas springa runt och vara sprängkåta för jämnan. I slutänden har din partner alltid ett belåtet leende på läpparna. Men har du koll på hur du ska göra för att det ska bli sådär för honom? Inget kan vara mer fel. Titta killen i ögonen ibland. Du är puritansk, möjligen en kvarleva från stenåldern. Kommer han inte åt din klitoris? Du behöver inte ställa upp på något som killen tänder på men inte du, och tvärtom.

  • Avsugningen han aldrig glömmer
  • Beskrivningar tips och knep för att ge avsugningar han aldrig glömmer!
  • Mer ofta än inte läser vi experternas tips och råd om hur en avsugning bäst ges och.
Och läs noga nu för det här är det viktigaste: När hon kommer, sluta inte. Det känns annars strävt och obehagligt berättar en anonym kille för Nyheter24. Mycket saliv är viktigt. Blanda upp det hela med lite virvlande rörelser som om du fångar upp droppar från en glass. Ylva Franzén, författare och föreläsare om erotik och sexualitet, tidigare berättat för Nyheter24. Lirka förhuden så att den glider över ollonet (ryck och slit går sällan hem ) detta görs lättast med hjälp av en massa saliv så att det aldrig blir torrt. En dusch innan tar bort äcklighetsfaktorn.

Det är helt upp till dig. Du tar ett holistiskt tag om din partner, både i och utanför sovrummet. Du sparar massor av tid och arbete på att fråga honom vad han gillar han sitter ju liksom på facit. Vissa snoppar är omskurna, andra inte. Det handlar alltså om att ha sex under samtycke, och acceptera och respektera varandras sexuella preferenser så som fetischer och kinks. Att beställa mat utan meny är svårt. Genom att stimulera pungen är det lätt att styra mannens orgasm. Dyk inte på kuken det första du gör. Vågräta slickningar är mer njutbara, så gör ungefär sju sådana för varje lodrät.

Oralsex han aldrig glömmer: 52 tekniker som gör din man galen | Avsugningen han aldrig glömmer

En tunga som slickar hans finger. Du ger inga avsugningar. Det finns en del knep, som du kommer att få reda på här. Lek mer Du måste inte äga ett par fluffiga handbojor eller munsår ens en dildo för att bemästra denna konst. 10: var egoistisk, låt honom inte komma när du suger av honom utan stanna upp och låt honom penetrera dig istället. Det finns någon slags idé om att en avsugning kan vara det bästa en kille kan. Låt ett finger följa efter tunga så hon känner kontrasten (mjuk tunga, fast finger) eller för in ett finger i henne och rör det in och ut, eller använd båda händerna på hennes bröst.

Avsugningen han aldrig glömmer
Rated 4/5 based on 6 reviews


YouTonicsSkin_banner-300x300

avsugningen han aldrig glömmer
Alle artikelen 26 Artiklar
Oralsex han aldrig glömmer bjuder på 52 olika upplevelser, från början till slut, där avsugningen står i fokus. Du får veta hur man kan variera och kombinera med. Vissa saker behåller han helst för sig själv (för nej, man behöver faktiskt inte berätta allt). Fem vanliga killar berättar: Sexet vi aldrig glömmer. 21 gamla high school-filmer som vi älskar (och aldrig glömmer ).

5 Kommentar

  1. Správna výživa / životospráva Diéty. Ta en öl och ät gott i vår klassiskt engelska pub eller vill man. Ett symtom som är specifikt för hypotyreos torra och svullna slemhinnor, ständig halsirritation, mörkare och hesare röstläge, försämrat immunförsvar, allergier.

  2. Åh vilken dålig film! Cissi suckade högt och slog ut med händerna. Vad var det där för jävla slut liksom? Hur kunde dom bara? Johan Satt hemma vid datorn och slö surfa, Johan var 31år vältranad kropp med stort vackert leende och snälla ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*