Elcykel test aftonbladet

elcykel test aftonbladet

Högsta betyg till två av 25 cyklar

Vi testar 25 olika modeller, både herr och dam, och har hittat två lysande val. Det har gått väldigt bra, framför allt med tanke på vädret vi har. En av cyklarna kan du få för halva priset jämfört med ifjol då priset gått ner från 31 000 kronor våren 2017 till 15 000. Denna hade två kapacitetsval, en på 1 000 watt och en på 4 000 och kunde gå upp till 100 kilometer i timmen. Låter det som en dröm? Redan efter en månad blev cykeln stulen.

Elcykel test aftonbladet - Test elcykel : 25 modeller så väljer du rätt

I Aftonbladets test ingår 12 elcyklar. Sedan elcyklar började säljas i Sverige för drygt sex år sedan har intresset för det miljövänliga fordonet ökat markant. Motorn stänger av vid 25 kilometer i timmen, sedan får man trampa själv. Evobike Sport-8 500W, lifebike C-Mute, evobike Classic, lapierre Urban 300. Elcyklar passar både i stadsmiljö och på landsbygd. Stöldrisken nackdel, de fick dock tillbaka det mesta på försäkringen och kunde köpa en ny identisk modell. Vi har köpt rejäla motorcykelklassade lås och märkt upp den med märk-DNA. Hämtar och lämnar barnen one på dagis och för att skjutsa till fotbollsträningar och andra evenemang. Foto: TT, polisen tog fast cyklisten som hade en trimmad cykel.

300x250_4

Spara tusentals kronor, fördelarna med att använda elcykel slutar inte där. Extern länk: Köp en elcykel och få 25 procent rabatt med regeringens premie. De misstänkte med ens att något inte stod rätt till så de vände och körde efter mannen som hade en cykel som var lite snabbare än beräknat. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning samt vårdslöshet i trafik, skriver Linköping News. Det handlar om vanligt trafikvett, vare sig man kör bil, elcykel eller vanlig cykel. Och man kan ju köra fortare med en vanlig cykel. Visst, man kanske inte kommer lika långa sträckor när det är kallt, men den har regnskydd som även fungerar som vindskydd. Foto: urban andersson, familjen Lagerqvist tröttnade på bilen och hakade på elcykeltrenden. Vad använder ni cykeln till?

Vi köpte dubbdäck och använde den även i vintras. Regeringens elfordonspremie blir en fjärdedel av kostnaden för elcykeln. Men oturen var framme ganska omgående. Det är smidigt att ta sig fram med elcykel i stan.

Test : 12 elcyklar 2017 inte bara för pendlare, aftonbladet - Elcykel test aftonbladet

Upptäck XXL:s sortiment här. För dig som ska använda cykeln ofta kan det vara värt att gå upp i pris för att få ut så mycket som möjligt av den, säger Eric Anderson. Hyb Andasol.8 AI Black/red/grey är en lyxigare variant på elcykel. Vill du ha glidmedel en mer sportig variant eller en traditionell? Priserna är uppdaterade och vi har också dragit av den miljöpremie som gäller. Vi har beslagtagit cykeln och den kommer att testas av trafikinspektörer hos oss, säger Björn Goding. Även en lite billigare variant är bra men ju dyrare desto högre kvalitet på bromsar, växlar, batteri och elsystemet som är cykelns hjärta. Det var livsfarligt, sannolikt har cykeln även en ram som inte är byggd för hastigheten och så hade den bromsar som inte fungerade, säger Björn Goding som är förundersökningsledare på polisen region Öst, till tidningen. Den här gången hade han valt det snabbare valet.

 • Elcykel test aftonbladet
 • Elcyklar har trendat hårt under hela 2017 och det är därför ingen jätteskräll att det.
 • Test : 12 trendiga elcyklar inte bara för lata pendlare.
 • Förkortad restid till jobbet, bättre hälsa och mer pengar över till annat?

elcykel test aftonbladet

Guide: Så hittar du elcykeln som passar dig

Elcyklar, eldrivna Dirtbikes, ATV (4-hjulingar) samt även el-skateboards. MyEco AB - MyEco från Lund, är första svenska företaget att börja bygga elcyklar i Sverige. Här kan du också köpa Elscooter. Nicebike - Nicebikes elcykel köper du online, men provcykla gärna, om du har möjlighet att besöka dem i Täby. Powabyke finns i Vänersborg och har en webbshop - här finns också elcykel KIT att köpa för att konvertera din gamla cykel.

cta11

ZET elcykelcenter har butik på Sollentunavägen i Sollentuna och har återförsäljare på flera orter, varav Malmö. ZET (zero emission transport) utvecklar elfordon som elcyklar, elcykel-kit och elmopeder. Alla modeller av elcyklar testas i minst tre månader innan de säljs och en ett-års-garanti ingår på alla cyklar. Elcykelmärken: Apollo, ZET light, tyska Haibike med Boschmotorer och BH Bik från Spanien. Konvertera din egen cykel till en elcykel med ZET's elcykel kit. Elcykel test, här listar vi några av de bästa elcykeltesterna som har utförts de senaste åren.

Elcykel test aftonbladet - Greps på trimmad elcykel i 100 km/h, aftonbladet

Gaze-bike med butik på Odinsgatan i Göteborg. GoodWheel finns i Ugglarp mellan Falkenberg och Halmstad. De säljer också elmopeder och elmotorcyklar. KopEnScooter med butik i Gröndal, Stockholm samt återförsäljare i större delen av landet. Säljer Lifebikes och elmopeden wind. Lifebike har flera återförsäljare (Bikepartner, Sportson och Team Sportia). MinElcykel, utöver nätbutiken finns det en butik Västerås. Säljer bland annat GoodWheel, Lifebike och Nicebike. Monark har återförsäljare i hela landet.

Ecoride butik i Stockholm, Göteborg och Malmö samt återförsäljare på flera andra orter som Malmö, Västerås och Jönköping. Annons, elcykelbutiken ligger vid Sanatoriegatan i Göteborg och de säljer "elcyklar av god kvalité med god design". Varumärken som Alboin, Riese Muller, Cube Epo och Svea. Elegant-elscooter med butik vid Skattegården i Linköping. Sortimentet bekommen innehåller förutom elcyklar, även elskoter och elmotorcykel. Evobike har butik i Norrtälje samt en webbutik. Erbjuder, enligt egen utsago, Sveriges bredaste sortiment av prisvärda elcyklar direkt från tillverkaren. Produkterna är väl anpassade för Sverige och dess klimat.

 • Elcykel test aftonbladet
 • Vi visar även fynden.
 • Lunds kommun lånar ut elcyklar, under tre veckor kostnadsfritt.
och återförsäljare i stora delar av landet. Finns som nätbutik. Här hittar du starka elcyklar med 16Ah batterier, vilket ger en räckvidd på 7-8 mil. Säljer bland annat hoppfällbara elcyklar och elscooters.

Elcykelbutiker i Stockholm, Göteborg Malmö. Här listas några av de mest kända elcykelleverantörerna samt de största elcykelbutikerna i Sverige med fokus på storstäderna Malmö, Göteborg och Stockholm samt dess närområden. Vad vi kan se så är det störst koncentration av butiker i just Stockholm och Göteborg, vilket inte är så överraskande. I butikslistan hittar du också de som säljer elcykel i bland annat Malmö, Linköping, Västerås och Lund. Elcyklar i övriga landet finns framförallt via återförsäljare i sportbutiker och mindre cykelbutiker. BatBike med butik i Partille.

Joakim köpte sålde bilen - köpte elcykel för elcykelpremien, aftonbladet | Elcykel test aftonbladet

Här listas svenska cykelbutiker som säljer elcyklar i framförallt storstäderna Stockholm, Göteborg Malmö, men några också i övriga landet. Vissa butiker säljer också tillbehör samt elcykelkit. Längre ned finner du länkar till flera elcykeltest, men om du bara letar efter billiga elcyklar - titta då först på denna sökning. Prisjakt, som är sortera efter lägsta pris. Här ses motsvarande yoghurt inställda sökning. Läs gärna våra experttips och köpråd nedan, vilka förhoppningsvis ger dig en vägledning om vilken prestanda som man bör kräva i en bra elcykel.

Elcykel test aftonbladet
Rated 4/5 based on 7 reviews


YouTonicsSkin_banner-300x300

elcykel test aftonbladet
Alle artikelen 32 Artiklar
Bäst i test, elcyklar 13 experttester. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Elcykel - Info om de senaste elcykeltesterna. Lista på butiker som säljer elcyklar. Tekniska tips vid köp av elcykel. Det mest omfattande testet av elcyklar dam, herr.

4 Kommentar

 1. Har de tre senaste dagarna haft en sjukt besk smak i munnen, ungefär smaken av galla. Jag lät kroppen vara och allt ha sin gång därför hade jag inte heller tänkt på när mjölken skulle rinna till. En lista med livsmedel för visning av näringsinnehåll. Mitt i stadens centrum, längs med allén, ligger Ät&Bar beläget.

 2. Snygg, smidig och lättrampad elcykel hette det bland annat i omdömet. Aftonbladet uppmärksammar det faktum att elcykel är den nya trenden, inte minst för jobbpendlare, och att försäljningen nu bara pekar uppåt.

 3. Elcykel test Här listar vi några av de bästa elcykeltesterna som har utförts de senaste åren. Aftonbladet (plus) elcykeltest 2014 De första tre platserna togs av modellerna Evobike ECO-3, Lifebike Classic och EcoRide Comfort. När Aftonbladet nyligen testade elcyklar fick Crescents Elis högst betyg i gruppen.

 4. Den största andelen kunder som är intresserade ser cykelpendling som den stora fördelen med elcykel, som möjliggör ett smidigt och smart alternativ i jämförelse med bil och kollektivtrafik. Det går alltså inte att köra en elcykel bara på elmotorn. Test guider inom allt för hemmet samt längre produkttester inom hemlarm. M3 har testat vilken elcykel som är bäst köp. Vilka modeller har bäst batteri, växlar, motor, kvalitet och garantier. Elcykel - Råd tips om Elcyklar samt var du hittar bäst och billigast.

 5. Vi testar 25 olika modeller, både herr och dam, och har hittat två lysande val. Läs våra testares betyg och omdömen så kan du hitta fynd som står sig även mot betydligt dyrare cyklar. Aftonbladet har genomfört ett omfattande test av den svenska elcykelmarknaden som har ökat kraftig de senaste åren.

 6. Den första cykeln vi på har valt att lyfta fram är Lambretta Assiano, som är en elcykel av mountainbike-typ. Cykeln har, enligt M3:s testpanel, inga direkta nackdelar! Den ger ett gediget helhetsintryck med sin snygga design och är riktigt bekväm att cykla på, både i terräng och stadsmiljö. 25 elcyklar i test vi hjälper dig att välja rätt Den nya miljöpremien har har förvandlat elcyklar till vårens stora köpfest.

 7. I Aftonbladets test ingår 12 elcyklar. Priserna är uppdaterade och vi har också dragit av den miljöpremie som gäller. En av cyklarna kan du få för halva priset jämfört med ifjol då priset gått ner från 31 000 kronor våren 2017 till 15 000. Test: 5 av 6 elcyklar klarar inte bromstest Elcyklar är snabba, bekväma och gör jobbpendlingen svettfri. Men i många fall håller inte bromsarna måttet, visar vårt test.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*